RETAILNIEUWS

RSS Retailnieuws

 • Dit is de nieuwste winkel van Caroline Biss in Nederland
  Na onder meer Amsterdam, Den Haag en Arnhem heeft nu ook Breda een winkel van Caroline Biss. Het is het tiende filiaal van de Belgische damesmodeketen in Nederland.
 • Zo bouw je een community volgens 100% Football
  100% Football heeft inmiddels 24 filialen in Nederland en slaat de vleugels uit naar België. Hoe zorgt de voetbalwinkelketen ervoor dat er online een community ontstaat?
 • Zes vragen aan de Zweedse bezorgdienst Budbee
  De Zweedse bezorgdienst Budbee heeft zijn entree gemaakt in Nederland. Het in 2016 opgerichte bedrijf bezorgt internetaankopen bij de mensen thuis en wil hier marktleider worden. We spraken met Jørgen Höppener, general manager Nederland.
 • De week in vijf winkelopeningen
  RetailTrends tipt wekelijks uitingen op de sociale kanalen, buitenlandse nieuwssites en andere media die een beeld geven van wat zich zoal buiten onze landsgrenzen heeft afgespeeld. Vandaag onder meer aandacht voor The Body Shop die een duurzaam concept opent in Londen en Esprit die met zijn nieuwe winkelconcept in Beijing een nieuwe weg inslaat.
 • Zo presenteer je sandalen op een hippe manier
  Hoe presenteer je sandalen op een hippe manier? Bij Sandalia Sti Stoa in Griekenland denken ze het antwoord gevonden te hebben. De zaak in het historische centrum van de stad Kalamata aan de Golf van Messinië ziet er in elk geval aanlokkelijk uit.

RSS Retaildetail.nl